tirsdag 8. september 2009

Saus for sure mandager


Salma med sesam og soya-appelsinsaus.
Denne retten er kanskje ikke en 5-minutters, men veldig, veldig god!
Serveres med pommes frittes for eksempel...

Du trenger:
Salma i serveringsbiter
Litt mel
1 egg
Sesamfrø

Dypp laksen først i mel, så i egg så i sesamfrø. Stek på middels varme til de er klare.

Mens de steker tar du saften av en appelsin, eller appelsinjuice, soya saus, litt fløte, et fedd hvitløk og litt wasabi (hvis du har) i en bolle. Bland. Hell i pannen og la koke opp i ca 30 sekunder rett før fisken er ferdig.

Kan også anbefale den digge bønnesalaten: Kok bønner i 2 min, så de er litt sprø enda. Hell over saften av en halv sitron, 1 fedd hvitøk og maldonsalt. Nam!

God mandagsmiddag!

1 kommentar:

  1. Kan dere legge ut noen middagstips med to (eller flere) karbokilder, også?

    SvarSlett