Gourmetretten vitello tonnato tar jo aaltfor lang tid å lage til hverdags, men det går an å bytte ut kalvekjøttet med en vanlig Tulips wienerschnitzel og få en variant som holder i massevis på en vanlig onsdag. Stek schnitzelen som normalt og lag tunfiskrøren av tunfisk, rømme, kapers, sitron og dijonsennep. Hurra for lure erstatninger!
onsdag 16. september 2009
Så godt som vitello tonnato
Gourmetretten vitello tonnato tar jo aaltfor lang tid å lage til hverdags, men det går an å bytte ut kalvekjøttet med en vanlig Tulips wienerschnitzel og få en variant som holder i massevis på en vanlig onsdag. Stek schnitzelen som normalt og lag tunfiskrøren av tunfisk, rømme, kapers, sitron og dijonsennep. Hurra for lure erstatninger!
Etiketter:
dijonsennep,
kapers,
rømme,
schnitzel,
tunfisk
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar