skip to main
|
skip to sidebar
fredag 4. september 2009
nam pai
triks: nå, fersk paibunn fra tine.
tidsbruk ca 10 min, inkl forvelling av brokkoli og riving av ost. legg alt oppi og hell egg/fløtemix over.
35 min i ovnen, 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Om meg
Hverdagspiffi allkrydda
Vis hele profilen min
Bloggarkiv
▼
2009
(16)
►
oktober
(7)
▼
september
(9)
Så godt som vitello tonnato
Anbefaling
Fisk i fløtesaus
Lett men ikke lett, kylling i mandarinsaus
Lille lørdag fiskepudding
Fiskesuppe med schwung
To for en - pannekaker
Saus for sure mandager
nam pai
Følgere
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar